Nytårsmenu 2020

Forret (3 i 1):

Kammuslinger med ærtepure og crumble
Røget laks med citronaioli
Tigerrejer med avokadocreme og skovsyre
Rodfrugtechips

Hovedret:

Ox-tournedos i svøb med serranoskinke
Bagte rødløg
Fyldte portobellosvampe
Kartoffel-grønsagstimbale
Lækker skysauce

Dessert:

Brieost, Irsk ost med porter og en let røget blød ost
Karamelliseret figner
Blomme-rødløgskompot
Kiks og smør

345,- pr. kuvert

Natmad – tilkøb

Aspargessuppe med kødboller og hjemmebagt brød

50,- pr. kuvert

Betaling sker ved bestilling og skal ske senest den 15. december 2020

Menuen skal afhentes i Cibuz søndag den 31. december mellem kl. 13 og 14.
Man skal selv varme menuen. Den vil være pakket så det er nemt og der vil være beskrivelse med til de forskellige dele.