Smagfuldt kød: med fokus på dyrevelfærd

Ox

Da vi går efter det bedste af det bedste på markedet, vil vores oksekød komme fra forskellige lande, for at sikre vores bøffer vil være møre og saftige med en god fedtmarmorering.

ØF

Vi forhandler altid dansk svinekød, blandt andet svinekød fra den lækre Djurslandgrisen. Grisene er hverken blevet fodret med genmodificerede stoffer, eller blevet behandlet med antibiotika, under opvæksten. De har altid adgang til frisk luft, og transporttiden til slagteriet er kort, hvilket skåner grisen for unødvendigt stress.

Kylling

Vi forhandler danske kyllinger og fjerkræ, blandt andet Hopballe Mølle kyllinger fra Jelling. Det er kyllinger der har fået ekstra tid og plads til at vokse sig store i forhold til konventionelle kyllinger. Deres foder indeholder ikke antibiotika, og kyllingerne håndfanges inden slagtning for at de skal have et så godt liv som muligt. Du kan læse mere om kyllingerne her.

Lam

Vores lammekød og –køller vil som udgangspunkt være af new zealandsk oprindelse, men spørg gerne til oprindelse i butikken.

Grillet lammekød