Hverdagsmad

Hverdagsmad behøver ikke være kedeligt eller usundt, så vi tilbyder en hånd i en travl hverdag – til alle måltider. Vi mener nemlig ikke, du skal gå på kompromis med et friskt og næringsrigt, hjemmelavet måltid i hverdagen. Vi laver traditionelle og moderne versioner af hverdagsmad, så ikke to dage eller uger kommer til at minde om hinanden. Vi bliver blandt andet inspireret til vores ugemenuer af årstidens råvarer, klassiske opskrifter, moderne tendenser eller vores kunders ønsker og feedback. Således, vi sikrer, at der altid er noget, der får mundvandet til at løbe, og stiller sulten.

Vi afvejer per 100 gram, så du får præcis den mængde mad, du ønsker, uden at sprænge budgettet. Vi tager tørnen i køkkenet, for at give dig mest mulig frihed og mindst mulig tilberedningstid, når du kommer hjem eller på arbejde. Vores hverdagsmad egner sig perfekt til madpakken, frokost eller aftensmad, og du kan eventuelt kombinere den med vores smørrebrød, sandwich eller forskellige specialiteter.

Du kan frit vælge fra vores disk imellem minimum:
2 slags salater eller grønt
2 slags kartofler, pasta eller ris
2 slags kød
Hertil valgfrie, hjemmelavede saucer og dressinger.
– og med priser, der starter fra 8,- kr. pr. 100 gram, tilbyder vi et sundt og lækkert alternativ, til overkommelige priser.

Når du kommer hjem, anbefaler vi, at du varmer maden i ovn eller gryde, og eventuelt steger dit kød, alt efter hvad du har valgt. Vi vil vurdere, at det maksimalt tager 20 min. at lave aftensmaden færdig. Det giver et minimum af arbejde, men et hjem der dufter dejligt af hjemmelavet mad.

salat